Wat wij doen

Koremans mobiel

Binnen- en buitenschilderwerk

U kunt bij ons terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Onze eigen vakbekwame schilders leveren schilderwerk van hoge kwaliteit gerealiseerd door middel van kwaliteitsgetrouwe materialen.

 

BINNENSCHILDERWERK

U kunt bij ons terecht voor al uw binnenschilderwerk. Wij voeren dit graag voor u uit of helpen u graag op weg indien u heerlijk zelf aan de slag gaat. Met een persoonlijk werkplan en begeleiding aan huis van onze ervaren werknemers gaat u dan aan de slag.

 

BUITENSCHILDERWERK

Buitenschilderwerk voeren wij alleen uit als de weersomstandigheden dit toelaten, omdat wij absoluut willen voorkomen dat het weer een kwaliteitsdalend effect heeft op uw schilderwerk. Buitenschilderwerk vindt daardoor voornamelijk plaats in de periode van maart tot en met november. U heeft bij ons de keuze uit 2 garantiegradaties voor uw buitenschilderwerk: 4 en 8 jaar. Meer informatie hierover? Neem gerust contact met ons op.

 

VERFMENGMACHINE & VERFSPOELBAK

Wij beschikken over een eigen verfmengmachine. Dit heeft voor u als voordeel dat wij uw verf direct op de juiste kleur kunnen mengen, terwijl u wacht met een heerlijke kop koffie. Bij Ad Koremans Woning- & projectinrichting hebben wij milieuvriendelijk werken hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij een aantal jaren geleden een verfspoelbak aangeschaft. Dit heeft tot gevolg dat wij onze kwasten zelf milieuverantwoord uitspoelen waarbij de deeltjes die schadelijk zijn voor het milieu, en anders in de waterleiding terecht zouden komen, worden gescheiden van het schone spoelwater. Bovendien betekent dit dat wij onze gebruikte kwasten niet in uw schone keuken uitspoelen.

 

Buitenaanzicht-Koremans
Bovendijk 12
2295 RZ Kwintsheul
Bel meteen: 0174 - 29 73 74
Email:
 
Openingstijden:
Ma t/m vrij 9.00 12.30
en van 13.00 - 17.00
Zaterdag 9:00 - 16:00

Bezoek onze showroom

EWFVAS 

Bovendijk 12
2295 RZ Kwintsheul
Telefoon: 0174 - 29 73 74
Email:
 
Openingstijden:
Ma t/m vrij:  9.00 - 12.30
en van        13.00 - 17.00

Zaterdag:     9.00 - 16.00

Route

Facebook