Tapijt

Koremans mobiel

Tapijt

Wij zijn dealer van diverse tapijtmerken die zich in het topsegment van de tapijtmarkt bevinden. Voor sommige van deze leveranciers geldt dat hun producten niet alleen bestemd zijn voor consumenten, maar zijn zij ook gespecialeerd in tapijt voor doelgroepen als hotels, de luchtvaartindustrie en de marine.

TAPIJT VOOR EEN GEZONDE WONING

Wist u dat wij tweederde van ons leven binnen doorbrengen? En wist u dat in elke woning fijne stofdeeltjes rondzweven die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid? Dit is niet het gewoonlijke huishoudelijke stof dat u met een doekje afneemt. Het gaat hier namelijk om fijnstof dat u met het blote oog niet kunt waarnemen. Via de luchtwegen komt dit rondzwevende stof direct de longen binnen en verhoogt hiermee de kans op astmatische en allergieklachten.

Uit onderzoek van de Duitse Allergie- en Astmabond (2005) is gebleken dat er in een ruimte met tapijt als vloerafwerking 50% minder fijne stofdeeltjes rondzweven dan in een ruimte met een harde vloer (zoals vinyl, hout, laminaat of pvc). Mogelijk tegen uw verwachting in, zorgt tapijt dus voor een betere luchtkwaliteit in uw woning dan een harde vloer. Tapijt is namelijk in staat om de fijne stofdeeltjes uit de lucht te filteren en vast te houden. Bijna alle kwaliteiten van Desso, Parade en Bonaparte zijn getest door het Duitse laboratorium GUI. En omdat deze kwaliteiten het aantal fijnstofdeeltjes in de lucht van een woning aanzienlijk verlagen, mogen zij met goedkeuring van de Duitse Allergie- en Astmabond het GUI-logo voeren.

ALERGISCH? DESSO AIRMASTER HOME BIEDT DE OPLOSSING

Uiterst uniek in onze collectie is het tapijt van Desso, de AirMaster Home. De AirMaster Home is zeer innovatief en uniek vanwege het feit dat dit tapijt de luchtkwaliteit in huis aanzienlijk verbetert. De AirMaster Home houdt stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een gladde vloer en zorgt ervoor dat de hoeveelheid opdwarrelend stof (door bijvoorbeeld openzwaaiende deuren en spelende kinderen) sterk wordt verminderd. De fijne stofdeeltjes worden door speciale garens vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt. Zodoende ademen we veel minder stof in en zorgen we voor een beter binnenklimaat.

 

COLLECTIES & LEVERANCIERS

Bonaparte

Dersimo

Desso

Interfloor

Nouwens-Bogaers

Parade

 

Buitenaanzicht-Koremans
Bovendijk 12
2295 RZ Kwintsheul
Bel meteen: 0174 - 29 73 74
Email:
 
Openingstijden:
Ma t/m vrij 9.00 12.30
en van 13.00 - 17.00
Zaterdag 9:00 - 16:00

Bezoek onze showroom

EWFVAS 

Bovendijk 12
2295 RZ Kwintsheul
Telefoon: 0174 - 29 73 74
Email:
 
Openingstijden:
Ma t/m vrij:  9.00 - 12.30
en van        13.00 - 17.00

Zaterdag:     9.00 - 16.00

Route

Facebook