PVC vloeren

Koremans mobiel

PVC vloeren

In onze showroom vindt u diverse merken PVC vloeren. PVC vloeren zijn tegenwoordig erg populair.

COMFORTABEL IN GEBRUIK

PVC vloeren zijn ontworpen voor maximaal comfort voor de gebruiker. Ten eerste voelt het oppervlak niet koud aan zoals met veel andere harde vloeren. Bovendien is het voordeel van deze veerkrachtige vloerafwerking dat het loop-geluid significant verminderd is ten opzichte van de traditionele stenen vloer of bijvoorbeeld laminaatvloeren. Daarbij is het dagelijks onderhoud van de vloer in principe beperkt tot een zeer gemakkelijk stofwissen danwel stofzuigen. En aangezien de vloer is samengesteld uit pure compacte pvc kunststof zijn ze uitstekend bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen.

ZORGELOOS IN GEBRUIK

De best bewezen en sinds lange tijd toegepaste oppervlaktebescherming voor heterogene vinyl producten op de markt, is de combinatie van een PVC-topslijtlaag met een daarover dunne beschermende PU coating. Ten opzichte van andere beschikbare producten in de markt geeft het hierdoor een sterk verbeterde prestatie met betrekking tot slijtvastheid. Dit in de markt unieke systeem draagt bij aan een langere levensduur van het product, waarbij de esthetische frisse uitstraling substantieel langer behouden blijft.

GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING EN -KOELING

In nieuwe gebouwen, maar ook in steeds meer woningen, worden vloeren voorzien van vloerverwarming en/of -koeling. PVC vloeren zijn zo ontworpen dat zij geschikt zijn voor vloerverwarming en -koeling.

 

COLLECTIES & LEVERANCIERS

Beautifloor

Quick-Step

Green-Flor

Wineo

Tarkett

M-Flor 

 

Buitenaanzicht-Koremans
Bovendijk 12
2295 RZ Kwintsheul
Bel meteen: 0174 - 29 73 74
Email:
 
Openingstijden:
Ma t/m vrij 9.00 12.30
en van 13.00 - 17.00
Zaterdag 9:00 - 16:00

Bezoek onze showroom

EWFVAS 

Bovendijk 12
2295 RZ Kwintsheul
Telefoon: 0174 - 29 73 74
Email:
 
Openingstijden:
Ma t/m vrij:  9.00 - 12.30
en van        13.00 - 17.00

Zaterdag:     9.00 - 16.00

Route

Facebook